Ministarka i predsednik Udruženja proizvođača mleka

Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Boškovic i predsednik Udruženja proizvođača mleka Srbije Ljubiša Jovanović potpisali su danas Protokol o saradnji u komunikacijama u kriznim situacijama u oblasti bezbednosti hrane.

Cilj potpisivanja Protokola je jačanje saradnje između Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i proizvođača i prerađivača mesa i mleka, kao i njihovih udruženja u komunikacijama u kriznim situacijama u oblasti bezbednosti hrane.

Ministarka Bogosavljević Bošković kazala je da je taj protokol veoma važan naročito u slučaju kriznih situacija u oblasti bezbednosti hrane i zahvalila tom prilikom EBRD i Organizaciji hranu za hranu i poljoprivredu UN koje su podržale projekat “Politički dijalog između privatnog i javnog sektora u oblasti mesa i mleka” i obebedile materijalnu i stručnu podršku.

Ministarka je zahvalila Udruženju proizvođača mleka što je prepoznalo važnost dobre saradnje i komunkacije sa ministarstvom na svim poljima, a posebno na polju zajedničkog i koordinisanog delovanja.

Article written by

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial